Νέα & Blog

KANNABH KAI SEX
από Φεβρουάριος 13, 2020 0 Σχόλιο

KANNABH KAI SEX

Από τα κολπικά υπόθετα της εταιρείας Foria  που στα διαφημιστικά της video οι κυρίες που τα χρησιμοποίησαν περιγράφουν τις εμπειρίες τους ως μοναδικές και εντυπωσιακά έντονες, έως τις ειδικές ποικιλίες κάνναβης που είναι φτιαγμένες ώστε «να μας οδηγούν σε ερωτικούς παραδείσους» όπως η Mr Nice της εταιρείας Paradigm, η αγορά σπεύδει  να αξιοποιήσει… την καλή φήμη που έχει η κάνναβη στο κρεβάτι.

Υπάρχει όμως και επιστημονική τεκμηρίωση των θρυλούμενων;

Πανεπιστήμιο Stanford: Περισσότερο sex κατά 20% κάνουν όσοι χρησιμοποιούν κάνναβη

Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες που κάνουν καθημερινή χρήση κάνναβης έχουν σεξουαλική επαφή κατά με μέσο όρο 7,1 φορές το μήνα, ενώ εκείνες που δεν κάνουν έχουν κατά μέσο όρο 6 σεξουαλικές συνευρέσεις το μήνα.

Στους άνδρες, οι καθημερινοί χρήστες κάνναβης έκαναν σεξ 6,9 φορές το μήνα σε σύγκριση με τους μη χρήστες που έκαναν σεξ 5,6 φορές το μήνα κατά μέσο όρο.

Oι ερευνητές κατέληξαν στα παραπάνω συμπεράσματα αναλύοντας τα δεδομένα των απαντήσεων 50 χιλιάδων Αμερικανών και Αμερικανίδων που βρίσκονταν μεταξύ 25 και 45 ετών και η έρευνα έγινε με τη συνεργασία του National Survey of Family Growth και τη χορηγία του Ομοσπονδιακού  Centers for Disease Control and Prevention.

«Oι χρήστες κάνναβης κάνουν 20% περισσότερο σεξ από τους μη χρήστες», υπογράμμισε ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Michael Eisenberg

.Η Γυναικολόγος-μαιευτήρας Δρ Becky Kaufman συν-συγγραφέας πολλών μελετών που ερευνούν τη σεξουαλική συμπεριφορά, διεξήγαγε έρευνα που αφορά στις γυναίκες, τη χρήση κάνναβης, τη λίμπιντο και την αντίληψη της σεξουαλικής εμπειρίας. Η έρευνά της διεξήχθη μεταξύ 133 ενήλικων γυναικών. Κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου ελέγχου, το 29% των γυναικών δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει μαριχουάνα πριν από το σεξ.

Από αυτές τις γυναίκες το 68% δήλωσε ότι η κάνναβη έκανε τη σεξουαλική του εμπειρία πιο ευχάριστη και το 62% ότι αύξησε την ελευθερία και ενέτεινε τον οργασμό του

X

Σύνδεση

X

Εγγραφή

X

CBD Healthcare

Ανάκτηση κωδικού

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Θα σας στείλουμε εκεί τις οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού.