Για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ο επισκέπτης πρέπει να αποδεχτεί τους παρακάτω όρους και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως, μόνο και μόνο τότε μπορεί να συνεχίσει και να προβεί σε κάποια παραγγελία. Ο χρήστης πρέπει να επιβεβαιώσει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης που αναγράφονται και να τους αποδεχτεί. Η CBDHealthcare μπορεί να τροποποιήσει, να αφαιρέσει η να προσθέσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση τους παρόντες όρους καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση επίσης. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη, ο οποίος αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του. Απαγορεύεται η χρήση σε περίπτωση μη αποδοχής των όρων σαν σύνολο.

 1. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Οι πληροφορίες και oι περιγραφές για τα προϊόντα έρχονται από τους κατασκευαστές τους και ικανοποιούν μόνο το ενημερωτικό κομμάτι και δεν αντικαθιστούν τον ιατρικό επιστήμονα.Οι περιγραφές των προϊόντων δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την ιατρική συμβουλή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν δίνει ιατρικές συμβουλές. Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων και δεν έχουν την πρόθεση να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε πρόγραμμα χορήγησης καινούριων διατροφικών συμπληρωμάτων. 

 2. ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ

  Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Σε αντίθετη περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να αποχωρήσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η εταιρεία λόγω της νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να υποχρεώσει τον χρήστη να εισάγει την ημερομηνία γέννησης του μιας και δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για την διεξαγωγή μιας παραγγελίας. Την αποκλειστική ευθύνη αυτή αναλαμβάνει ο χρήστης.

 3. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδας. Τυχόν προσφορές που αναγράφονται ισχύουν μέχρι εξάντλησης του αποθέματος εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικά.

 4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει κατά την παραλαβή να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα για ταυτοποίηση. Για την παράδοση παραγγελίας είναι υπεύθυνος ο μεταφορέας που παραδίδει την παραγγελία για λογαριασμό μας, αφού θα πρέπει να πιστοποιήσει και να ταυτοποιήσει ότι η παραγγελία ανήκει στο ίδιο πρόσωπο. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

 5. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

  Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων ανέρχονται στα 5,00€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών), ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση που επιλέξατε να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα μας δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Επίσης για παραγγελίες με συνολική αξία προϊόντων άνω των 50€, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής μιας και τα επιβαρρύνόμαστε εμείς.

 6. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ

  Για την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-5 εργάσιμες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα και πραγματοποιηθεί παραγγελία τότε ο πελάτης ενημερώνετε σχετικά. Σε λοιπές περιπτώσεις που δύναται να μεταβάλλουν τον χρόνο παράδοσης, η εταιρία μας επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωση. Αν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη για 5 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες, η εταιρία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία και να επιστρέψει τυχόν χρήματα που έχει καταβάλει ο πελάτης.

 7. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως ΕΛΤΑ Courier η συνεργαζόμενες με την εταιρεία κούριερ, στις οποίες προωθούμε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προκύψουν από την εταιρία ταχυμεταφορών. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδίδονται από εμάς, είτε στον τελικό πελάτη (ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του) ή από την συνεργαζόμενη μεταφορική, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

 8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

   Οι συναλλαγές με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας συναλλαγών της Vivawallet και πραγματοποιούνται μόνο σε ΕΥΡΩ (€). Tο ποσό περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας, ο πελάτης ανακατευθύνεται στην πλατφόρμα της Viva όπου και συμπληρώνει τις πληροφορίες της κάρτας του. Η χρέωση της κάρτας γίνεται μόνο όταν γίνει έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. Στην περίπτωση επιτυχούς συναλλαγής ή αποτυχίας, η Vivawallet ενημερώνει το κατάστημά μας με έναν κωδικό απάντησης και δεν μας μεταβιβάζει στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τυχόν σφάλματα που προκύψουν ενώ ο πελάτης βρίσκεται στην σελίδα της Vivawallet δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν έχουμε καμία ευθύνη.

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

   Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολήν εταιρίας μας. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

 9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

  Στην CBDHEALTHCARE προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας. Χρησιμοποιούμε SSL για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, ώστε κάθε επικοινωνία με τον server να είναι κωδικοποιημένη. Επίσης για την διασφάλιση των δεδομένων των χρηστών μας, προτείνουμε για λόγους ασφαλείας και μόνο, οι χρήστες μας να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

 10. ΤΙΜΕΣ

  Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, καθώς η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.

 11. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS

  Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

 12. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας στις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις:

  • Λάθος προϊόν από αυτό που παραγγείλατε; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών για εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη, πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ).

  • Πώληση προϊόντων κακής ποιότητας

   Εάν με υπαιτιότητα μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (π.χ καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με εμάς το ταχύτερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, δεν θα δεχτούμε την επιστροφή και συνεπώς δεν θα γίνει καμία αντικατάσταση ή αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

  • Eπιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς καμία υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή, πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους . Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ).

 13. ΕΓΓΥΗΣΗ

  Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για την ποιότητα, ούτε για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, επίσης δεν εγγυόμαστε την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών, και δεν είμαστε υπαίτιοι για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσουν προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος.

 14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  Διασφαλίζουμε την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

  Τα στοιχεία που υποβάλλουν όλοι οι χρήστες θα πρέπει να είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγών ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την επικαιροποίησή τους και θα πρέπει να μας ενημερώσουν ώστε να κρατάμε πάντα πλήρη , ορθά , αληθή, ακριβή και έγκυρα. Όλα τα μέλη μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται γενικότερα με τον λογαριασμό τους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα την εταιρεία μας ,καθώς και είναι υπεύθυνα (τα μέλη) για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην χρήση των προσωπικών του στοιχείων όπως αυτά αναφέρθηκαν , δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.

  Δεν πρόκειται να προβούμε σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζουμε με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών μας. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών μας επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.

 15. COOKIES

  Χρησιμοποιούμε cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του κάθε χρήστη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για λόγους marketing και για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το browser του εάν το επιθυμεί, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά ,είτε κατά περίπτωση. Σε αυτήν τη περίπτωση, ο χρήστης δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

 16. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (LINKS)

  Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία ή συναλλαγή του επισκέπτη η χρήστη με τους τρίτους παροχής υπηρεσιών που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα μας, όποιοι και είναι αυτοί και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική ή χρηματική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας περιέχονται σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών-επισκεπτών-μελών προκύψει, ως προς την χρήση αυτών των συνδέσμων ή ιστότοπων διότι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο μας. Αυτό συνεπάγεται πως για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την χρήση ή την επίσκεψη προς τους ιστότοπους αυτούς, ο επισκέπτης – χρήστης οφείλει να απευθυνθεί στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους. Η οποιαδήποτε ευθύνη είτε αστική είτε ποινική υπάρχει ή προκύψει , την φέρουν οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστότοποι και για την επίλυση, είναι υπεύθυνοι η επισκεπτες–χρηστες και οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστοτοποι. Σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο, την ασφάλεια χρήσης ή συναλλαγών και τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων αυτών.

 17. ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή-και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών μας και περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές-συνεργάτες μας. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εν λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας.

Οι όροι χρήσης που αναγράφονται και η χρήση του διαδικτυακού τόπου της CBDHEALTHCARE διέπονται όπως όλα τα καταστήματα από το Ελληνικό Δίκαιο και τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν κάποιος από τους όρους που αναγράφονται κριθεί άκυρος τότε αυτό δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Για οποιασδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της CBDHEALTHCARE είτε σχετικά με την εφαρμογή ή με την ερμηνεία των παρόντων όρων χρήσης αρμόδια για την επίλυση είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

X

Σύνδεση

X

Εγγραφή

X

CBD Healthcare

Ανάκτηση κωδικού

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Θα σας στείλουμε εκεί τις οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού.