1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει κατά την παραλαβή να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα για ταυτοποίηση. Για την παράδοση παραγγελίας είναι υπεύθυνος ο μεταφορέας που παραδίδει την παραγγελία για λογαριασμό μας, αφού θα πρέπει να πιστοποιήσει και να ταυτοποιήσει ότι η παραγγελία ανήκει στο ίδιο πρόσωπο. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

 2. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

  Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων ανέρχονται στα 5,00€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών), ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση που επιλέξατε να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα μας δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Επίσης για παραγγελίες με συνολική αξία προϊόντων άνω των 50€, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής μιας και τα επιβαρρύνόμαστε εμείς.

 3. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ

  Για την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-5 εργάσιμες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα και πραγματοποιηθεί παραγγελία τότε ο πελάτης ενημερώνετε σχετικά. Σε λοιπές περιπτώσεις που δύναται να μεταβάλλουν τον χρόνο παράδοσης, η εταιρία μας επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωση. Αν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη για 5 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες, η εταιρία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία και να επιστρέψει τυχόν χρήματα που έχει καταβάλει ο πελάτης.

 4. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως ΕΛΤΑ Courier η συνεργαζόμενες με την εταιρεία κούριερ, στις οποίες προωθούμε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προκύψουν από την εταιρία ταχυμεταφορών. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδίδονται από εμάς, είτε στον τελικό πελάτη (ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του) ή από την συνεργαζόμενη μεταφορική, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

 5. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

   Οι συναλλαγές με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας συναλλαγών της Vivawallet και πραγματοποιούνται μόνο σε ΕΥΡΩ (€). Tο ποσό περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας, ο πελάτης ανακατευθύνεται στην πλατφόρμα της Viva όπου και συμπληρώνει τις πληροφορίες της κάρτας του. Η χρέωση της κάρτας γίνεται μόνο όταν γίνει έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. Στην περίπτωση επιτυχούς συναλλαγής ή αποτυχίας, η Vivawallet ενημερώνει το κατάστημά μας με έναν κωδικό απάντησης και δεν μας μεταβιβάζει στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τυχόν σφάλματα που προκύψουν ενώ ο πελάτης βρίσκεται στην σελίδα της Vivawallet δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν έχουμε καμία ευθύνη.

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

   Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολήν εταιρίας μας. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

 6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

  Στην CBDHEALTHCARE προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας. Χρησιμοποιούμε SSL για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, ώστε κάθε επικοινωνία με τον server να είναι κωδικοποιημένη. Επίσης για την διασφάλιση των δεδομένων των χρηστών μας, προτείνουμε για λόγους ασφαλείας και μόνο, οι χρήστες μας να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

 7. ΤΙΜΕΣ

  Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, καθώς η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.

 8. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS

  Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

X

Σύνδεση

X

Εγγραφή

X

CBD Healthcare

Ανάκτηση κωδικού

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Θα σας στείλουμε εκεί τις οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού.